Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Spor

Okul ve Spor Hayatında Örnek Oluyor 07.01.2020

✍️ Haber Merkezi 📅 07 Ocak 2020 09:25 👁️ 13 görüntüleme

Assos Spor Kulübünün Milli sporcusu Fatma Nur Ozar okul ve spor hayatı ile örnek oluyor.

Çanakkale Kick Boks sporunda her geçen gün Ülke genelinde elde ettiği başarılarla adından söz ettirirken, kulübün Milli sporcusu Fatma Nur Ozar okul hayatında ve spor hayatında elde ettiği başarılarla diğer sporculara örnek oluyor.

Başkanlığını Serkan Bozacı, antrenörlüğünü Leyla İnci Bozacı’nın yaptığı Milli Sporcu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim hayatını devam ettirirken, spor hayatında ise başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Fatma Nur Ozar 2016 yılında 14-22 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Genç Bayanlar Light branşında üçüncü olurken, 2017 yılında Niğde’de yapılan Türkiye Kik Boks şampiyonasında Büyük Bayanlar Kick Light branşında ikincilik kürsüsüne çıktı. 2017 yılında Karadağ’da düzenlenen Balkan Kick Boks şampiyonasında Büyük Bayanlar Kick Light branşında Balkan ikincisi olan Milli sporcu, aynı şampiyonada Büyük Bayanlar Low branşında ise Balkan Üçüncüsü oldu.

2017 yılında Çanakkale’de düzenlenen Profosyonel Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Büyük Bayanlar K1 branşında ikinci oldu. 2018 yılı Ocak ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks şampiyonasında Büyük Bayanlar Light branşında Türkiye şampiyonluğuna imza atan Milli sporcu 2018 yılı Nisan ayında yine Antalya’da düzenlenen Turkish Open Uluslararası Kick boks şampiyonasında Büyük Bayanlar Light branşında üçüncü, yine aynı şampiyonada büyük bayanlarda kick light branşında da üçüncülük kürsüsüne çıktı.

2018 yılı Temmuz ayında Elazığ’da düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Fatma Nur Ozar, 2019 Nisan ayında Antalya’da düzenlenen Turkish Open Uluslararası Kick Boks şampiyonasında üçüncü olarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Kariyerinde bir çok başarılar yer alan Milli Sporcu Fatma Nur Ozar okul hayatını başarılarla bitirmenin yanı sıra Türk Bayrağını Uluslararası Müsabakalarda dalgalandırmak istediğini ifade ediyor.

Milli sporcunu antrenörü Leyla İnci Bozacı ise yaptığı açıklamada Fatma Nur Ozar’ın kısa sürede azımsanmayacak başarılara imza attığını Çanakkale Kickboks tarihine geçtiğini ifade ederken, Ailesinin ve kendilerinin desteği ile Milli forma altında bir çok başarıya imza atacağını söyledi.

İlgili Haberler

Çanakkalespor’dan transfer hamlesi!
18.09.2026
Erenoğlu; "Sualtı sporlarında Türkiye’ye örnek bir model kazandırıyoruz"
18.09.2026
Çanakkaleli milli boksör Ada Eybey Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
17.09.2026
Bigaspor’un yeni sezon forma sponsorları belli oldu
17.09.2026
ÇOMÜ Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’de!
16.09.2026
Süper Lig’de 8 Kulüp PFDK’ya Sevk Edildi: İşte Gerekçeler
16.09.2026
Çanakkale Boğazı’nda balık tutanlar dikkat! Yeni kurallar yürürlükte
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir, Catalina Channel’ı 16 saat 43 dakikada geçti
16.09.2026
Çanakkale'de Judo Heyecanı Sona Erdi: Geleceğin Şampiyonları Güzelyalı’da Buluştu
16.09.2026
Biga’da Kurtuluş Günü heyecanı basketbol sahasına taşındı
16.09.2026
Çanakkalespor’da hedef 3. Lig!
16.09.2026
Gelibolu’nun okçularından Antalya’da çifte başarı
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir’den Catalina Channel’da büyük başarı
15.09.2026
Çanakkale Belediyespor’un minik yüzücülerinden 55 madalya
15.09.2026
Gianmarco Pozzecco: "Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Türkiye Ligi'nde belli bir noktada olmayı çok istiyorum"
14.09.2026
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
14.09.2026