Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Ekonomi

Motosiklet deneyimi denize taşınacak

✍️ Deniz Çetin 📅 07 Ağustos 2026 23:01 👁️ 19 görüntüleme

Motosiklet kullanımını denize taşımayı hedefleyen Musatti Motor, Carbot için Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüğünü ve önümüzdeki dönemde modelin piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Türkiye'nin yerli üretim odaklı motosiklet markalarından Musatti, deniz üzerinde kullanılabilen motosiklet konsepti Carbot için Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Carbot, deniz üzerinde motosiklet deneyimi sunmayı hedefleyen yenilikçi konseptiyle öne çıkıyor. Ar-Ge çalışmaları devam eden Carbot, motosiklet kullanımını karadan denize taşıyan bir konsept olarak geliştiriliyor. Deniz sporları ve rekreasyonel kullanım başta olmak üzere farklı kullanım alanlarına yönelik geliştirilen Carbot'un, önümüzdeki dönemde resmi lansman sürecinin tamamlanması hedefleniyor.

Marka yetkilileri, Carbot'un marka vizyonu içindeki yerini şu sözlerle değerlendirdi: "Carbot, yeni dönem vizyonunu en güçlü şekilde yansıtan projelerimizden biri. Denizde kullanılabilen motosiklet konseptiyle üzerinde Ar-Ge çalışmalarımızın devam ettiği bu model, yalnızca yeni bir ürün değil; aynı zamanda markamızın mobiliteye bakışındaki dönüşümün de önemli bir göstergesi. Carbot ile deniz sporları ve premium deneyim alanlarında farklı, heyecan verici ve yenilikçi bir yaklaşım sunmayı hedefliyoruz. Yeni modellerimiz arasında yer alan Kingpow, otomatik chopper yaklaşımını yansıtan karakteristik tasarımıyla markanın çizgisini temsil ediyor. Kingpow, otomatik chopper tasarımıyla öne çıkarken; Off Track ise arazi kullanımına yönelik yapısıyla ürün gamında farklı bir alternatif oluşturuyor".

İlgili Haberler

Çanakkale’de araç sayısı dudak uçuklattı! İşte trafikteki toplam araç sayısı
16.09.2026
Gökçeada’da 3 ayda 5 ton bitkisel atık yağ geri dönüşüme kazandırıldı
16.09.2026
Çanakkale esnaf oda başkanları:"Ahilik mirası sürüyor, esnafın yükü büyüyor"
16.09.2026
Ticaret Borsası’ndan Ezine’de üye ziyaretleri
15.09.2026
Biga Belediyesi 20. Biga Fuarı’nda yerini alacak
15.09.2026
Çanakkale’de genç mühendisten 30 milyon liralık yatırım: Yüzde 70 hibe desteği aldı
15.09.2026
Turgay Kılıç; "Çanakkale'nin deniz ticaretindeki gücünü büyüteceğiz"
15.09.2026
Şadan Doğan’dan Ahilik Haftası mesajı: “Pusulamız daima Ahilik ahlakı olacak”
15.09.2026
Köyüne dönmek isteyenlere büyük destek; Başvurular başladı!
15.09.2026
Çanakkale’de 34 kırsal kalkınma projesine onay
15.09.2026
Ahilik ruhu Çanakkale’de yeniden kuşandı
14.09.2026
Çanakkale’de Üreticiye kredi yanında hibe desteği
14.09.2026
Çanakkale Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye desteği
14.09.2026
Çanakkale’de yetiştiricilere toplam 61 Milyon TL’lik destek!
13.09.2026
Çanakkale’de yakalanan devasa kılıç balığı 2 gün boyunca sergilenecek
13.09.2026
Zeytin Tutkunları Bozcaada’da Buluştu
13.09.2026