Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Spor

LAPSEKİ’DE MUHTEŞEM KAPANIŞ 31.08.2019

✍️ Haber Merkezi 📅 31 Ağustos 2019 11:00 👁️ 0 görüntüleme

Lapseki Belediyesi ve Lapsekispor kulübünün futbol yaz okulları muhteşem sahnelerle sona erdi.

Lapsekispor kulübünün yaz başında faaliyete geçirdiği Futbol yaz okulları 6-12 yaş arası çocuklara eğitim verirken, 105 öğrenci iki ay boyunca deneyimli antrenörler Erdinç Bakır ve yardımcıları tarafından eğitim gördüler.

Kapanış programında öğrencilerin Türk Bayraklarıyla yaptıkları gösteriler aileleri duygulandırırken, açılış konuşmasını yapan Lapsekispor Kulüp Başkanı Halil Özer şunları söyledi. “Yaklaşık iki aydır deneyimli hocalarımızla gençlerimize futbol eğitimi veriyoruz. Bunun yanında istiyoruz gençlerimiz vatanına, milletine sahip çıkan gençler olsun için gençlerimizle iki aydır birlikteyiz bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden Anne ve Babalara çok teşekkür ediyorum”dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise çocukların spor’a yönlendirilmesinin önemini anlatan bir konuşma yaparken , yaz spor okullarına katılan öğrencilere ve ailelere teşekkür ettiklerini ifade etti.

Kapanış törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi “Meclis kapanmasının ardından şehrimizi ilçe, ilçe, belde, köy hep gezmeye devam ediyoruz. Çanakkale’miz bir marka kent her alanda turizmde, tarihte, ormanda, ulaşımda bir marka kent önemli adımlar attık. Ama istiyoruz ki bu marka kent aynı şekilde sporda da farklı kent olsun. Spor dada tüm Türkiye’de adı duyulan bir basamak daha atlayan alt yapı yatırımlarını bitiren Türkiye ve Dünyaya önemli önemli oranda sporcu yetiştiren bir ilimiz olsun istiyoruz. O Yüzden de başta merkez köylerimiz olmak üzere halı sahalar yaptık. Sadece 2018’de 20 merkez köyümüzde, spor il müdürlüğümüzle, özel idaremiz ve banaklığımız la ile beraber 20 merkez köyümüze futbol sahası yaptık. Ama onun dışında Geyikli gibi , Karabiga gibi sahil beldelerimize de Fifa standartlarımızda önemli oranda bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan stadyumların temelini attık. Lapseki’mizde de kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz”dedi.

Daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve kulüp Başkanı Halil Özer sporculara sertifikalarını dağıttılar.

İlgili Haberler

Çanakkaleli milli boksör Ada Eybey Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
17.09.2026
Bigaspor’un yeni sezon forma sponsorları belli oldu
17.09.2026
ÇOMÜ Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’de!
16.09.2026
Süper Lig’de 8 Kulüp PFDK’ya Sevk Edildi: İşte Gerekçeler
16.09.2026
Çanakkale Boğazı’nda balık tutanlar dikkat! Yeni kurallar yürürlükte
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir, Catalina Channel’ı 16 saat 43 dakikada geçti
16.09.2026
Çanakkale'de Judo Heyecanı Sona Erdi: Geleceğin Şampiyonları Güzelyalı’da Buluştu
16.09.2026
Biga’da Kurtuluş Günü heyecanı basketbol sahasına taşındı
16.09.2026
Çanakkalespor’da hedef 3. Lig!
16.09.2026
Gelibolu’nun okçularından Antalya’da çifte başarı
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir’den Catalina Channel’da büyük başarı
15.09.2026
Çanakkale Belediyespor’un minik yüzücülerinden 55 madalya
15.09.2026
Gianmarco Pozzecco: "Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Türkiye Ligi'nde belli bir noktada olmayı çok istiyorum"
14.09.2026
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
14.09.2026
Gelibolulu okçulardan çifte başarı!
14.09.2026
Çanakkaleli atletlerden İzmir ve Ayvalık’ta kürsü başarısı
14.09.2026