TLC ekranlarında yayınlanan “Temizlik Avcıları” programına katılan ve ilk kez burada ün kazanan Kadir Ezildi, zaman içerisinde fenomen haline geldiği sosyal medyada ve son olarak sunuculuğunu yaptığı " En Hamarat Benim" adlı programla ününe ün kattı. Samimi tavırları ve temizlik konusundaki hassasiyetiyle tanınan isim, özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı.
Ünlü isim Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu yaptığı, FOX TV’de yayınlanan “En Hamarat Benim” adlı programda Ezildi’nin parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmadı. Daha önce yüzük taktığı görülmeyen ünlü sunucunun evlenmiş ya da nişanlanmış olma ihtimali akıllara geldi.
Ezildi, kendisine yönetilen bu soruya “Bacımın yüzüğü" şeklinde cevap vermişti. Kadir Ezildi’nin “Bacım” diye bahsettiği kişinin ise geçtiğimiz aylarda vefat eden anneannesi olduğu öğrenildi. Ezildi’nin verdiği bu cevapla birlikte evli yada nişanlı olmadığı ortaya çıkmış oldu.
Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Ezildi’nin babası Konyalı, annesi ise Bayburtludur. Katıldığı TLC ekranlarında yayınlanan “Temizlik Avcıları” adlı programa katılan ve burada ünlenmeye başlayan Ezildi, şu an FOX TV’de yayınlanan “En Hamarat Benim” adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Profesyonel iş hayatında özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak görev yapan Ezildi’nin sosyal medyada ciddi bir takipçi kitlesi olduğu da biliniyor.