Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Teknoloji

İstanbul Havalimanı web sitesini ve mobil uygulamasını yeniledi

✍️ Haber Merkezi 📅 09 Mayıs 2023 21:02 👁️ 5 görüntüleme

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, "www.istairport.com" internet sitesi ile "İstanbul Airport" mobil uygulamasının tasarım ve altyapısını yeniledi. Yeni düzenlemelerle sade ve kullanışlı tasarıma kavuşan "www.istairport.com" sitesi kullanıcı dostu bir arayüze sahip oldu.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, "www.istairport.com" internet sitesi ile "İstanbul Airport" mobil uygulamasının tasarım ve altyapısını yeniledi. Yeni düzenlemelerle sade ve kullanışlı tasarıma kavuşan "www.istairport.com" sitesi kullanıcı dostu bir arayüze sahip oldu.

İGA İstanbul Havalimanı web sitesini ve mobil uygulamasını yeniledi. Yenilenen dijital kanalları ile kullanıcıların aradıklarına çok daha basit ve rahat erişebilecekleri bir arayüze geçmiş oldu. Yedi dilde hizmet veren İstanbul Havalimanı’nın internet sitesi, yeni çizgi ve perspektifiyle özgün bir hale getirildi. Havalimanı internet sitesinde yapılan düzenlemeler ve kullanıcılara sunulan hizmetler şöyle sıralandı:

"Terminal giriş, pasaport ve iç hatlar kontrol bekleme bölgelerinin yoğunluk bilgilerinin canlı olarak öğrenilmesi. Otoparkların yoğunluğunu gösteren ’otopark uygunluk’ bilgilerine erişim kolaylığı. Otoparkta aracının yerini unutanlar için ’Arabam Nerede’ özelliği. Alışveriş, yeme içme alanlarında yer alan tüm markalara ait detaylı bir filtreleme ve kategori sisteminin yanı sıra restoran, kafe ve mağazaların lokasyon bilgilerine 360 harita ve terminal haritası ile kolayca ulaşma imkanı."

"İGA Pass" ara yüzünde kişisel tasarım

"İGA Pass" ekranında ayrıcalık hissiyatı oluşturan yeni tasarım ile paket ve hizmetlerin ayrı ayrı gösterimi, kalan hakların ve adetlerin detaylı gösterimi, satış artırıcı yönlendirmelere ilişkin bildirimlerin gösterimi hedeflendi. Havalimanı kılavuzundaki tüm kategori yapısı korunarak görsel olarak daha kullanıcıya hitap eden bir versiyon haline dönüştürüldü ve kullanım kolaylığı ön plana çıkarıldı. "Sevdiğini Takip Et" fonksiyonu ile kişiler arasındaki etkileşimi artırmak için interaktif bir fonksiyon oluşturuldu. Yakın zamanda kullanıcı ile fonksiyonun buluşturulması için çalışmalara başlandığı belirtildi.

İlgili Haberler

Türkiye’nin ilk Ay görevi için kritik aşama: Ay uzay aracı TUSAŞ’a gönderildi
15.09.2026
Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’u tanıtıldı: iPhone Duo sahneye çıktı
10.09.2026
iOS 27 için geri sayım başladı: Yeni Siri ve Liquid Glass dönemi
10.09.2026
Yeni iPhone modelleri tanıtıldı: fiyatlar dudak uçuklattı!
10.09.2026
WhatsApp Eylül 2026 Güncellemesi: Whatsapp yeni güncellemelerde neler var?
02.09.2026
Bakan Bayraktar: "Önümüzdeki birkaç ay içerisinde Akkuyu'dan ilk elektriği üreteceğiz"
30.08.2026
Çanakkale Savaşlarını Anlatan Gallipoli Oyunu Dünya Sahnesinde
21.08.2026
Yerli akıllı telefon geliyor! 2027’de tanıtılması hedefleniyor
18.08.2026
Elektrikli Uçak Gökyüzünde: 27 Dakikalık İlk Uçuş
16.08.2026
Akkoca: "Engelli Dostu Ulaşım ve Yeni Güzergâhlarla Trafikte Dönüşüm Başlıyor"
31.07.2026
Bakan Uraloğlu: "Katar ile kurduğumuz stratejik ortaklık sayesinde Türksat filomuza yeni nesil bir uydu kazandırıyoruz"
26.07.2026
Kale Jet Motorları, yerli teknolojiyle dünya vitrinine çıktı
25.07.2026
Çanakkale Belediyesi'nden 300 Milyon Liralık Altyapı Hamlesi
21.07.2026
Güçyetmez: “5 Dakikada Şarj İçin Önce Şebekeyi Güçlendirmeliyiz”
24.06.2026
Jandarmadan TEI'ye özel uçuş!
09.06.2026
Geleceğin bilim adamlarından muhteşem icatlar!
02.06.2026