Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Sağlık

Hastanede sertifikalar takdim edildi

✍️ Gürhan Kökçak 📅 26 Nisan 2026 11:00 👁️ 10 görüntüleme

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde, Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Hastanede düzenlenen 10. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı başarıyla tamamlandı. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen program kapsamında kursiyerler, 3 hafta süren teorik eğitimin ardından 3 hafta uygulamalı eğitim alarak yoğun bakım hemşireliğine yönelik bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan kursiyerler için düzenlenen sertifika töreninde belgeler, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sibel Yiğit tarafından takdim edildi. Törende konuşan yöneticiler, sağlık hizmetlerinde nitelikli insan kaynağının önemine dikkat çekerek, yoğun bakım gibi kritik alanlarda görev alacak hemşirelerin donanımlı bir şekilde yetişmesinin hasta bakım kalitesine doğrudan katkı sağladığını ifade etti.

Program süresince hem teorik hem de pratik açıdan kapsamlı bir eğitim alan kursiyerlerimiz, edindikleri bilgi ve deneyimle sağlık hizmetlerinin kalitesini daha ileriye taşıma yolunda önemli bir adım attı.

İlgili Haberler

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Baysal uyardı; "Öksürüğün nedeni her zaman akciğer kaynaklı olmayabilir"
17.09.2026
Çan'da kardiyoloji uzmanı göreve başladı!
17.09.2026
Biga Devlet Hastanesi'nde SDS değerlendirmesi; Sağlıklı Bireyler, Güçlü Yarınlar!
17.09.2026
Erken tanı hayat kurtarıyor; Çan'da bilgilendirme standı kuruldu!
16.09.2026
Çan'da HAP tatbikatı!
16.09.2026
Lapseki Devlet Hastanesi’ne yeni uzman hekim
16.09.2026
Çanakkale’de sağlık çalışanlarına “Gebelik, Kadın ve Anne Sağlığı” eğitimi
16.09.2026
Biga'da yeni hekim göreve başladı!
16.09.2026
Sağlığınız için kontrolü ihmal etmeyin!
16.09.2026
Bayramiç Devlet Hastanesi'nde atık yönetimi eğitimi!
16.09.2026
Yenice’de lenfoma farkındalığı için stant açıldı
15.09.2026
Op. Dr. Ali Ömür Aydın'dan hayati uyarı!
15.09.2026
Çanakkale Devlet Hastanesi’nde Robotik Rehabilitasyon Ünitesi hizmete girdi
15.09.2026
Çan Devlet Hastanesi’nden Dünya Sepsis Günü’nde farkındalık mesajı
14.09.2026
Yenice’de Halk Sağlığı Haftası’nda anne ve çocuklara yönelik farkındalık çalışmaları
13.09.2026
Ezine’de tütün kullanımına karşı farkındalık çalışması
13.09.2026