Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Sağlık

Gelibolu’da sağlık protokolü! Başkan Soyuak; “Çalışanlarımızın sağlığı önceliğimizdir”

✍️ Eren Derdes 📅 20 Ağustos 2025 16:35 👁️ 39 görüntüleme

Gelibolu Belediyesi ile Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı.

Gelibolu Belediyesi, personelinin ve ailelerinin sağlık hizmetlerinden daha uygun koşullarda faydalanabilmesi için önemli bir adım attı. Belediye ile Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi arasında sağlık indirim protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında Gelibolu Belediyesi çalışanları ve aileleri, hastanede gerçekleştirilecek muayene, tetkik ve çeşitli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek. Böylece belediye personeli ve yakınları, ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerine daha kolay erişim imkânı bulacak.

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, protokolün önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığı her şeyden önce gelir. Onların sağlık hizmetlerinden daha uygun koşullarda yararlanabilmesi için bu protokolü hayata geçirdik. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Protokolün yürürlüğe girmesiyle birlikte belediye personeli, Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi’ne başvurduklarında kimlik kartlarını ibraz ederek indirimlerden faydalanabilecek.

İlgili Haberler

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Baysal uyardı; "Öksürüğün nedeni her zaman akciğer kaynaklı olmayabilir"
17.09.2026
Çan'da kardiyoloji uzmanı göreve başladı!
17.09.2026
Biga Devlet Hastanesi'nde SDS değerlendirmesi; Sağlıklı Bireyler, Güçlü Yarınlar!
17.09.2026
Erken tanı hayat kurtarıyor; Çan'da bilgilendirme standı kuruldu!
16.09.2026
Çan'da HAP tatbikatı!
16.09.2026
Lapseki Devlet Hastanesi’ne yeni uzman hekim
16.09.2026
Çanakkale’de sağlık çalışanlarına “Gebelik, Kadın ve Anne Sağlığı” eğitimi
16.09.2026
Biga'da yeni hekim göreve başladı!
16.09.2026
Sağlığınız için kontrolü ihmal etmeyin!
16.09.2026
Bayramiç Devlet Hastanesi'nde atık yönetimi eğitimi!
16.09.2026
Yenice’de lenfoma farkındalığı için stant açıldı
15.09.2026
Op. Dr. Ali Ömür Aydın'dan hayati uyarı!
15.09.2026
Çanakkale Devlet Hastanesi’nde Robotik Rehabilitasyon Ünitesi hizmete girdi
15.09.2026
Çan Devlet Hastanesi’nden Dünya Sepsis Günü’nde farkındalık mesajı
14.09.2026
Yenice’de Halk Sağlığı Haftası’nda anne ve çocuklara yönelik farkındalık çalışmaları
13.09.2026
Ezine’de tütün kullanımına karşı farkındalık çalışması
13.09.2026