Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Sağlık

Devlet Hastanesi’nde pastalı kutlama!

✍️ Gürhan Kökçak 📅 26 Nisan 2026 10:47 👁️ 16 görüntüleme

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde, sağlık hizmetlerinin temel taşlarından biri olan tıbbi laboratuvar çalışanlarının emek ve katkılarını vurgulamak amacıyla “Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası” kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Yener Tutaş, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkan Can, Kalite Destek Müdürü Yusuf Karaca ve hastane yönetimi katılım sağladı. Programda laboratuvar çalışanlarının sağlık hizmetlerindeki kritik rolüne dikkat çekilerek, özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür edildi.

Başhekim Op. Dr. Hasan Keser yaptığı konuşmada, doğru tanı ve tedavi sürecinin en önemli yapı taşlarından birinin laboratuvar hizmetleri olduğunu vurgulayarak, “Gece gündüz demeden büyük bir titizlikle görev yapan laboratuvar çalışanlarımız, sağlık sistemimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Hastalarımıza sunulan kaliteli sağlık hizmetinin arkasında onların emeği, bilgisi ve özverisi bulunmaktadır. Tüm laboratuvar çalışanlarımızın haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Baysal uyardı; "Öksürüğün nedeni her zaman akciğer kaynaklı olmayabilir"
17.09.2026
Çan'da kardiyoloji uzmanı göreve başladı!
17.09.2026
Biga Devlet Hastanesi'nde SDS değerlendirmesi; Sağlıklı Bireyler, Güçlü Yarınlar!
17.09.2026
Erken tanı hayat kurtarıyor; Çan'da bilgilendirme standı kuruldu!
16.09.2026
Çan'da HAP tatbikatı!
16.09.2026
Lapseki Devlet Hastanesi’ne yeni uzman hekim
16.09.2026
Çanakkale’de sağlık çalışanlarına “Gebelik, Kadın ve Anne Sağlığı” eğitimi
16.09.2026
Biga'da yeni hekim göreve başladı!
16.09.2026
Sağlığınız için kontrolü ihmal etmeyin!
16.09.2026
Bayramiç Devlet Hastanesi'nde atık yönetimi eğitimi!
16.09.2026
Yenice’de lenfoma farkındalığı için stant açıldı
15.09.2026
Op. Dr. Ali Ömür Aydın'dan hayati uyarı!
15.09.2026
Çanakkale Devlet Hastanesi’nde Robotik Rehabilitasyon Ünitesi hizmete girdi
15.09.2026
Çan Devlet Hastanesi’nden Dünya Sepsis Günü’nde farkındalık mesajı
14.09.2026
Yenice’de Halk Sağlığı Haftası’nda anne ve çocuklara yönelik farkındalık çalışmaları
13.09.2026
Ezine’de tütün kullanımına karşı farkındalık çalışması
13.09.2026