Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Ekonomi

ÇTB Heyeti Yenice’de Ziyaretler Gerçekleştirdi 18.5.2019

✍️ Haber Merkezi 📅 18 Mayıs 2019 11:44 👁️ 4 görüntüleme

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti Yenice’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyaretlere, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Akif Kulaç, Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı. Borsa Heyeti tarafından, Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ve Borsa Üyelerinden Akuatek Su Ürünleri Tic.A.Ş. ve Mezre Süt Ürünleri San.ve Tic.Ltd.Şti.’ne ziyaretler gerçekleştirildi.

YENİCE KAYMAKAMI AHMET BAŞER’E ZİYARET

Ziyarette Meclis Başkanı Abdullah Deniz “Çanakkale Ticaret Borsası olarak Yenice’yi önemsediklerini Yenice’li borsa üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri noktasında Ticaret Borsası olarak her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Yenice ekonomisinin görüşüldüğü ziyarette Yenice Kaymakamı Ahmet Başer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti.

BELEDİYE BAŞKANI VEYSEL ACAR’A ZİYARET

Borsa Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet tarafından, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Yenice Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Veysel Acar tebrik edildi.

Ülke ekonomisi ve Yenice iş dünyası hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette ayrıca Yenice Belediyesinin kapalı pazaryeri, huzurevi ve küçük sanayi sitesi ile ilgili yapmayı planladıkları projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti.

AKUATEK SU ÜRÜNLERİ TİC.A.Ş. VE MEZRE SÜT ÜRÜNLERİ ZİYARETLERİ

Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yenice’nin gelişimine ivme kazandıran, ilçeye büyük ölçüde istihdam yaratan, dondurulmuş su ürünleri ihracatı ve aynı zamanda dondurulmuş çilekte ihracata büyük destek olan Akuatek Su Ürünleri Tic.A.Ş. ve süt ürünleri sektöründe ilçeye katma değer yaratan Mezre Süt Ürünleri San.ve Tic.Ltd.Şti. yetkililerine teşekkürlerini ileterek, “sorunları ve çözüm önerileri noktasında Çanakkale Ticaret Borsası olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını” ifade etti.

GÜLGÜN ÇETİN

İlgili Haberler

Çanakkale’de araç sayısı dudak uçuklattı! İşte trafikteki toplam araç sayısı
16.09.2026
Gökçeada’da 3 ayda 5 ton bitkisel atık yağ geri dönüşüme kazandırıldı
16.09.2026
Çanakkale esnaf oda başkanları:"Ahilik mirası sürüyor, esnafın yükü büyüyor"
16.09.2026
Ticaret Borsası’ndan Ezine’de üye ziyaretleri
15.09.2026
Biga Belediyesi 20. Biga Fuarı’nda yerini alacak
15.09.2026
Çanakkale’de genç mühendisten 30 milyon liralık yatırım: Yüzde 70 hibe desteği aldı
15.09.2026
Turgay Kılıç; "Çanakkale'nin deniz ticaretindeki gücünü büyüteceğiz"
15.09.2026
Şadan Doğan’dan Ahilik Haftası mesajı: “Pusulamız daima Ahilik ahlakı olacak”
15.09.2026
Köyüne dönmek isteyenlere büyük destek; Başvurular başladı!
15.09.2026
Çanakkale’de 34 kırsal kalkınma projesine onay
15.09.2026
Ahilik ruhu Çanakkale’de yeniden kuşandı
14.09.2026
Çanakkale’de Üreticiye kredi yanında hibe desteği
14.09.2026
Çanakkale Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye desteği
14.09.2026
Çanakkale’de yetiştiricilere toplam 61 Milyon TL’lik destek!
13.09.2026
Çanakkale’de yakalanan devasa kılıç balığı 2 gün boyunca sergilenecek
13.09.2026
Zeytin Tutkunları Bozcaada’da Buluştu
13.09.2026