Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Spor

Çanspor'da başkanlık değişimi: 'Efsane Başkan' göreve geldi

✍️ Deniz Çetin 📅 31 Temmuz 2026 12:22 👁️ 28 görüntüleme

Çanspor Kulübü'nün olağan genel kurulunda başkanlık görevine Kemal Yüksel seçildi. Uzun yıllardır kulüpte farklı görevlerde bulunan Yüksel, başkanlık koltuğuna otururken, görevini devreden Sedat Boduroğlu'na katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Çanspor Kulübü, olağan genel kurulunu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yapılan seçim sonucunda kulübün yeni başkanı, daha önce de uzun yıllar Çanspor'a başkanlık ve yöneticilik yapan Kemal Yüksel oldu.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Çanspor camiasında "Efsane Başkan" olarak anılan Kemal Yüksel'in yeniden göreve gelmesinden duyulan memnuniyet dile getirilirken, yeni dönemin kulüp için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Boduroğlu'na teşekkür mesajı

2020 yılından bu yana başkanlık görevini sürdüren Sedat Boduroğlu'na, kulübe verdiği emek ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür edilen açıklamada, görev süresince gösterdiği fedakârlıkların unutulmayacağı vurgulandı.

Genel kurula geniş katılım

Genel kurula Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve belediye ekibi, kulüp yöneticileri, üyeler, ilçedeki spor kulüplerinin temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda taraftar katıldı.

Kulüp yönetimi, yeni başkanın belirlenmesi sürecindeki destekleri nedeniyle Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'a teşekkür ederken, tribün emektarı Hakan Dayı ile tribün liderleri Selahattin Kurt ve Samet Dayı başta olmak üzere tüm taraftarlara da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yeni yönetimin önümüzdeki süreçte Çanspor'un sportif ve kurumsal yapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

İlgili Haberler

Çanakkaleli milli boksör Ada Eybey Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
17.09.2026
Bigaspor’un yeni sezon forma sponsorları belli oldu
17.09.2026
ÇOMÜ Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’de!
16.09.2026
Süper Lig’de 8 Kulüp PFDK’ya Sevk Edildi: İşte Gerekçeler
16.09.2026
Çanakkale Boğazı’nda balık tutanlar dikkat! Yeni kurallar yürürlükte
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir, Catalina Channel’ı 16 saat 43 dakikada geçti
16.09.2026
Çanakkale'de Judo Heyecanı Sona Erdi: Geleceğin Şampiyonları Güzelyalı’da Buluştu
16.09.2026
Biga’da Kurtuluş Günü heyecanı basketbol sahasına taşındı
16.09.2026
Çanakkalespor’da hedef 3. Lig!
16.09.2026
Gelibolu’nun okçularından Antalya’da çifte başarı
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir’den Catalina Channel’da büyük başarı
15.09.2026
Çanakkale Belediyespor’un minik yüzücülerinden 55 madalya
15.09.2026
Gianmarco Pozzecco: "Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Türkiye Ligi'nde belli bir noktada olmayı çok istiyorum"
14.09.2026
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
14.09.2026
Gelibolulu okçulardan çifte başarı!
14.09.2026
Çanakkaleli atletlerden İzmir ve Ayvalık’ta kürsü başarısı
14.09.2026