Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Sağlık

Çanakkale’de Sağlıkta Kalite İçin Kritik Toplantı

✍️ Yaren GÜNEY 📅 27 Nisan 2026 15:21 👁️ 17 görüntüleme

Çanakkale İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde hasta ve çalışan güvenliğini artırmaya yönelik komite toplantıları gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) kapsamında oluşturulan komiteler bir araya geldi. Hasta Güvenliği Komitesi, Eğitim Komitesi ile Tesis ve Ambulans Güvenliği Komitesi toplantıları, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıya, Sağlık Komuta Kontrol Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Talha Yeşilyurt başkanlık etti. İlgili komite üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmaya yönelik önemli başlıklar ele alındı.

Toplantının açılış bölümünde Kalite Yönetim Sorumlusu tarafından komitelerin gündem maddelerine ilişkin sunumlar yapıldı. Sunumlarda, mevcut uygulamalar değerlendirilirken, hasta ve çalışan güvenliğini ilgilendiren süreçler detaylı şekilde gözden geçirildi.

Toplantı sonunda ise tespit edilen eksiklikler ve geliştirilmesi gereken alanlar doğrultusunda iyileştirme çalışmalarının hayata geçirilmesine yönelik kararlar alındı. Yapılacak çalışmalarla birlikte, Çanakkale genelinde ambulans hizmetlerinin kalite ve güvenlik standartlarının daha da yükseltilmesi hedefleniyor.

İlgili Haberler

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Baysal uyardı; "Öksürüğün nedeni her zaman akciğer kaynaklı olmayabilir"
17.09.2026
Çan'da kardiyoloji uzmanı göreve başladı!
17.09.2026
Biga Devlet Hastanesi'nde SDS değerlendirmesi; Sağlıklı Bireyler, Güçlü Yarınlar!
17.09.2026
Erken tanı hayat kurtarıyor; Çan'da bilgilendirme standı kuruldu!
16.09.2026
Çan'da HAP tatbikatı!
16.09.2026
Lapseki Devlet Hastanesi’ne yeni uzman hekim
16.09.2026
Çanakkale’de sağlık çalışanlarına “Gebelik, Kadın ve Anne Sağlığı” eğitimi
16.09.2026
Biga'da yeni hekim göreve başladı!
16.09.2026
Sağlığınız için kontrolü ihmal etmeyin!
16.09.2026
Bayramiç Devlet Hastanesi'nde atık yönetimi eğitimi!
16.09.2026
Yenice’de lenfoma farkındalığı için stant açıldı
15.09.2026
Op. Dr. Ali Ömür Aydın'dan hayati uyarı!
15.09.2026
Çanakkale Devlet Hastanesi’nde Robotik Rehabilitasyon Ünitesi hizmete girdi
15.09.2026
Çan Devlet Hastanesi’nden Dünya Sepsis Günü’nde farkındalık mesajı
14.09.2026
Yenice’de Halk Sağlığı Haftası’nda anne ve çocuklara yönelik farkındalık çalışmaları
13.09.2026
Ezine’de tütün kullanımına karşı farkındalık çalışması
13.09.2026