Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Spor

Bülent Korkmaz: “Rizespor’a hayırlı olsun”

✍️ Haber Merkezi 📅 21 Mayıs 2023 20:54 👁️ 22 görüntüleme

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında sahasında Altınordu ile 0-0 berabere kalarak Spor Toto Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “İstikrarlı bir Rizespor olmalı. Onun için şimdiden planlamayı yapacaklar ona göre hareket edecekler” dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Maçla ilgili bir şey demeye gerek yok, zor olacağını ve eziyetli olacağını biliyorduk. Amaç mutlu sona ulaşabilmekti. Sezon başında başlarken bir aile ortamı oluşturursak başarıyı yakalarız demiştik. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Son zamanlara kadar benim aleyhimde de olsa, siyah çelenk de bıraksalar. Maalesef üzücü ama ben ve ekibim inandık. Onlarla beraber bu işi başarabileceğimizi dile getirdik. Önemli olan dışarıdan etkilenmemek, kendi doğrunuzla birlikte dik durabilmek. Böyle yaptık. Doğru da yaptık. Bazen başarılı olursunuz bazen olamazsınız. Benim teknik direktörlük kariyerimde de şampiyonluk bir ilk oldu. Rizespor’a hayırlı olsun” diye konuştu.

"Bu şehrin, bu kulübün doğru yolda adımlar attığını bilmeleri gerekir"

Çaykur Rizespor’un yeniden düşmemesi için istikrarlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini kaydeden Korkmaz “Rizespor Kulübü’nden ricam; bir düşüyor, bir çıkıyor. Bunun olmaması için geçmişte yaşanan hatalar, yanlışlar neyse onları belirleyip, ama bensiz ama benli fark etmez, doğru yolda ilerlemesidir. Bunu yapmazsa yine aynı şey olur. Bu şehrin, bu kulübün doğru yolda adımlar attığını bilmeleri gerekir. Ona göre hareket etmesi gerekir. İstikrarlı bir Rizespor olmalı. Onun için şimdiden planlamayı yapacaklar ona göre hareket edecekler” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Çanakkaleli milli boksör Ada Eybey Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
17.09.2026
Bigaspor’un yeni sezon forma sponsorları belli oldu
17.09.2026
ÇOMÜ Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’de!
16.09.2026
Süper Lig’de 8 Kulüp PFDK’ya Sevk Edildi: İşte Gerekçeler
16.09.2026
Çanakkale Boğazı’nda balık tutanlar dikkat! Yeni kurallar yürürlükte
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir, Catalina Channel’ı 16 saat 43 dakikada geçti
16.09.2026
Çanakkale'de Judo Heyecanı Sona Erdi: Geleceğin Şampiyonları Güzelyalı’da Buluştu
16.09.2026
Biga’da Kurtuluş Günü heyecanı basketbol sahasına taşındı
16.09.2026
Çanakkalespor’da hedef 3. Lig!
16.09.2026
Gelibolu’nun okçularından Antalya’da çifte başarı
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir’den Catalina Channel’da büyük başarı
15.09.2026
Çanakkale Belediyespor’un minik yüzücülerinden 55 madalya
15.09.2026
Gianmarco Pozzecco: "Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Türkiye Ligi'nde belli bir noktada olmayı çok istiyorum"
14.09.2026
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
14.09.2026
Gelibolulu okçulardan çifte başarı!
14.09.2026
Çanakkaleli atletlerden İzmir ve Ayvalık’ta kürsü başarısı
14.09.2026