Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Siyaset

Başkan Naim Makas; “İstismarcılığın bu kadarına pes!”

✍️ Haber Merkezi 📅 25 Temmuz 2023 09:43 👁️ 55 görüntüleme

Çanakkale’de delege seçimlerini gerçekleştiren CHP’de, beyaz liste için hazırlanan ve üzerinde sosyal konutlar binası fotoğrafının yer aldığı görsel tepkilere neden oldu. Binaların depreme dayanıksız olduğu tespit edilmesine rağmen yıllardır oyalanan Sosyal Konutlar’da yaşayan CHP’li üyeler için hazırlanan görselde, “İsmetpaşa’nın Kaderini Beraber Değiştirelim! Değişim İçin Beyaz Listeye Oy Ver!” ifadesi yer alıyor.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas yaptığı açıklamada, değişim naralarıyla beyaz liste adı altında açık açık istismarcılık yapıldığını söyledi. Başkan Makas; “Yok artık! CHP meğer sosyal konutlar sorununu çözebiliyormuş. İstismarcılığın bu kadarına pes! Değişim naralarıyla beyaz liste adı altında açık açık istismarcılık yapılıyor. Nerede kaldı her kesimi kucaklamak, nerede kaldı siyaset ahlakı? Madem bu sorunu çözmek gibi bir imkanınız vardı da neden yıllardır yerel yönetiminizle çözmediniz?!” dedi.

“CHP, aynı yalanla sosyal konutlarda kaderine terk ettiği üyelerine göz dikmiş”

“Seçmeni 28 Mayıs'ta değişim yalanına inandıramayan CHP, şimdide aynı yalanla sosyal konutlarda kaderine terk ettiği üyelerine göz dikmiş” diyen Başkan Makas; “Vatandaşımızın sorunlarını ve beklentilerini teşkilat işlerinde kendisine dolgu malzemesi yapan CHP'ye, Çanakkaleli hemşehrilerimiz önümüzdeki yerel seçimlerde gereken cevabı verecektir. İstismarcı zihniyetin değişimini seçmenimiz takdir ediyor/edecektir! Bu trajikomik durumu Çanakkaleli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP’de devam eden delege seçimlerinde iki liste yarışıyor. Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen’in başını çektiği ve değişim diyen beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu’nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarışıyor.   

İlgili Haberler

Aktuna’dan teşkilata net mesaj: “365 gün sahada olacağız”
17.09.2026
MHP Merkez İlçe yönetimi İl Müftüsü Topçu ile bir araya geldi
17.09.2026
Bakan Şimşek: "Hayat pahalılığıyla mücadele bizim en büyük önceliğimiz"
16.09.2026
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Türkiye’nin gündeminde şu anda bir seçim yoktur"
15.09.2026
Deniz Erdem’den Merkez İlçe adaylığı: “Eşit, özgür, adil bir Çanakkale için adayım”
15.09.2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'de darbeler defteri artık kapanmıştır"
13.09.2026
MHP İzmir'de Veysel Şahin güven tazeledi
13.09.2026
MHP Çanakkale İl Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti
13.09.2026
MHP Kalkım Belde Teşkilatı’nın yeni binası hizmete açıldı
12.09.2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol oynadı
11.09.2026
Uganda’da Türk vatandaşları için dikkat çeken çağrı: “Ülkeyi terk edin”
11.09.2026
Vali Toraman’dan Yenice Kaymakamlığına ziyaret
11.09.2026
Ayvacık’ta Kıbrıs Gazilerine anlamlı ziyaret
11.09.2026
Altınkaya: “Kongreler sadece bir seçim süreci değildir”
10.09.2026
ÇESOB heyetinden Vali Toraman’a ziyaret
10.09.2026
Ergun: “Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağım”
10.09.2026