Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Spor

AYTÜRK “BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EEDİYORUZ” 07.01.2020

✍️ Haber Merkezi 📅 07 Ocak 2020 09:22 👁️ 0 görüntüleme

Karabiga Belediyesi Gençlik Spor kulübü antrenörü Cüneyt Aytürk sezonun ilk devresini değerlendirdi.

Çanakkale Süper Amatör ligte bu sezon gençleştirilmiş kadrusu ile mücadele etmesine rağmen başarılı sonuçlara imza atan Karabiga Belediye Gençlikspor’un genç teknik adamı Cüneyt Aytürk ikinci yarıdan umutlu olduklarını ifade etti. Aytürk açıklamalarının devamında şunları söyledi.

BAŞKANLARIMIZA VE ANA SPONSORUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çanakkale süper amatör ligte mücadele eden takımımızın yanı sıra , alt yapılarımızda başarı ile liglerinde mücadele ediyor. Kulübümüze maddi desteklerinden dolayı bugüne kadar bizlere hiçbir sıkıntı yaşatmayan Ana sponsorumuz Cenal Elektrik Üretim A.ş ye çok teşekkür ediyoruz. Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi sezon başından bugüne hep yanımızda oldu. Gerek antrenmanlarımızda kendisini gördük, gerekse maçlarımızda yanımızda gördük. Bize verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

KULÜP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ

Kulüp başkanımız Osman Şahin’e ve yönetim kurulumuza büyük teşekkür borçluyuz. Kolay değil amatör olarak bile futbol oynasak maliyetler küçük olmuyor. Başkanımız Osman Şahin ve yönetim kurulumuz bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Her sorunumuz ile yakından ilgilendiler. Bizlere verdikleri Maddi ve Manevi desteklerden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz.

MÜTAVAZİ BÜTÇE İLE SEZONA BAŞLADIK

Bütçe olarak mütavazi bir bütçe ile sezona başladık. Gruptaki bir çok takıma baktığımızda yüksek bütçeler ile kurulmuş takımlar olarak göze çarpıyorlar. Biz 2000-2001 doğumlu oyunculardan kurulu ve geçen sezon U19 finali oynayan Bigaspor-Karabigaspor’un oyuncularından oluşan kadromuza geçen sezon kadromuzda bulunan tecrübeli isimler Tahsin Eren ve İsmail Karabıyık gibi birkaç oyuncuyla birlikte yepyeni genç bir takımla yola çıktık. Oyuncularımızın ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.

TALİHSİZ SEZON BAŞI YAŞADIK

Sezon öncesi hazırlıklarımızı çok iyi yapmıştık. Yeni kurulan genç kadromuzun sezon başı hazırlıkları istediğimiz gibi gidiyordu. Son hazırlık karşılaşmamızda tecrübeli kalecimiz Selim Tekin’ın sakatlığı ile şoka girdik. Tecrübeli kalecimizin sakatlığı hem bizi çok üzdü hemde sezona kaleci problemi ile başladık. İyi oynadığımız bir çok karşılaşmada kötü goller yedik. Buna da şöyle örnek verebilirz. Attığımız gol sayısı (21) lider Adaspor’dan sonra en fazla gol sayısı, ama yediğimiz gol sayısı (23) Gökçeadaspor’dan sonra en fazla gol yiyen ekibiz.

ıyı oynadıgımız bi çok macta hep kötü goller yedık ... bununda ornegını attıgım gol sayısı (21)lider adaspordan(32) sonrakı en fazla gol sayısı ama yedıgımız gol sayısı gokceada spordan(27) sonrakı en fazla gol yıyen takımız (23) ...

HESAPLARIMIZIN BİRAZ ALTINDAYIZ

Sezonun ilk yarısını 15 veya 16 puanla kapamayı hedefliyorduk. Hesaplarımızın biraz altında 12 puanla kapadık. İkinci yarı alabildiğimiz kadar puan alıp ligi ilk beş ile ilk sekiz arasında bir sırada bitirmek istiyoruz. İkinci yarı yine pozitif futbol oyun anlayışıyla her karşılaşmamızı içerde ve dışarda oyun üstünlüğünü elimize alarak kazanmak istiyoruz.

RAKİPLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Sezonun ikinci yarısı zorlu geçecek. Uzun maratonda rakiplerimize başarılar diliyoruz. Futbol’un bir oyun olduğunu ve sahada mücadele saha dışında ise dostluklardan oluştuğunu biliyoruz. Amacımız fair-play çerçevesinde oynanacak bir ikinci yarıda hak eden takımların hak ettiklerini elde etmelerini diliyoruz.

İlgili Haberler

Çanakkaleli milli boksör Ada Eybey Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
17.09.2026
Bigaspor’un yeni sezon forma sponsorları belli oldu
17.09.2026
ÇOMÜ Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’de!
16.09.2026
Süper Lig’de 8 Kulüp PFDK’ya Sevk Edildi: İşte Gerekçeler
16.09.2026
Çanakkale Boğazı’nda balık tutanlar dikkat! Yeni kurallar yürürlükte
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir, Catalina Channel’ı 16 saat 43 dakikada geçti
16.09.2026
Çanakkale'de Judo Heyecanı Sona Erdi: Geleceğin Şampiyonları Güzelyalı’da Buluştu
16.09.2026
Biga’da Kurtuluş Günü heyecanı basketbol sahasına taşındı
16.09.2026
Çanakkalespor’da hedef 3. Lig!
16.09.2026
Gelibolu’nun okçularından Antalya’da çifte başarı
16.09.2026
ÇOMÜ’lü Ece Demir’den Catalina Channel’da büyük başarı
15.09.2026
Çanakkale Belediyespor’un minik yüzücülerinden 55 madalya
15.09.2026
Gianmarco Pozzecco: "Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Türkiye Ligi'nde belli bir noktada olmayı çok istiyorum"
14.09.2026
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
14.09.2026
Gelibolulu okçulardan çifte başarı!
14.09.2026
Çanakkaleli atletlerden İzmir ve Ayvalık’ta kürsü başarısı
14.09.2026