Yeşil Bayramiç kulüp başkanı Bülent Bora açıklamalarda bulundu.
Türkiye Kadınlar Voleybol 2.liginde bu sezon başarılı bir sezon geçiren Yeşil Bayramiç voleybol kulübünün başkanı Bülent Bora açıklamalarda bulundu. Başarılı kulüp başkanı deplasmanda oynadıkları Tepebaşı Gençlik karşılaşmasında aldıkları mağlubiyetten sonra avantaj kaybettiklerini artık maç kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi.
Bora açıklamalarının devamında ise şunları söyledi. “ Deplasmanda oynadığımız Tepebaşı Gençlikspor karşılaşması bizim için olduğu kadar rakibimiz kadarda çok önemliydi. İki takımda play-off’a kalma mücadelesi veriyordu. Çok motive olduğumuz karşılaşmaya iyi başladık ve ilk seti aldık. Diğer setlerde ise set sonlarında rakibimiz daha az hata yaparak setlerden galip ayrılarak müsabakayı kazanmayı bildi. Tebrik ediyoruz.
Bu mağlubiyetle hedefimizden kopmadık. Sadece avantaj kaybettik. Kalan beş karşılaşmamızı kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim ise artık maç kaybetme lüksü kalmadı” ded,.